Over PFC

PFC groeit met je mee

Persoonlijk en professioneel, dat is PFC in een notendop. Zorgvuldig en accuraat in alles wat we doen, zoals je van een betrouwbare boekhouder mag verwachten. Tegelijkertijd kijken we verder dan alleen de cijfers.

We weten wat onze klanten drijft, wat hun ambities zijn en hoe wij daar een rol in kunnen vervullen. Hoe beter we onze klanten kennen, hoe meer we voor ze kunnen betekenen. Daarom zijn we laagdrempelig en toegankelijk.

Bel, mail, app of stap gewoon binnen. Samen bouwen we aan jouw toekomst.

Vrijblijvend advies

Wil je meer weten over onze visie, onze werkwijze en onze expertise? Of heb je een prangende vraag van boekhoudkundige aard? Neem dan contact op voor een ori├źnterend en vrijblijvend adviesgesprek.

Tarieven

Ondernemen vraagt om visie en dat kan alleen met focus op de toekomst. PFC heeft dezelfde insteek: we gaan met onze klanten een langetermijnrelatie aan. Het verloop onder klanten is van oudsher laag. Door die continuïteit in dienstverlening kunnen we onze tarieven scherp houden.

De tariefstelling is afhankelijk van zowel de branche als het type diensten (vb. jaarrekening opstellen versus verwerken administratie).

Daarnaast spelen individuele bedrijfsomstandigheden een rol. Tijdens het kennismakingsgesprek is er vanzelfsprekend ook ruimte voor een kostenindicatie.

Benieuwd hoe PFC het verschil maakt?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.